Maler – Nørresundby

Din maler i Nørresundby – Bakholm Malerforretning

Søger du en dygtig maler i Nørresundby og omegn? Bakholm Malerforretning er et professionelt malerfirma i Nørresundby, og vi har flere års erfaring med alle slags opgaver inden for malerfaget. 

Bakholm Malerforretning er et malerfirma lokaliseret i Nordjylland, og vi kører gerne ud til dig som maler i Nørresundby og omegn. Vi maler både indendørs og udendørs, så har du brug for en dygtig malermester i Nørresundby, så kontakt os i dag. 

Vi står klar med penslen

Vores malerfirma i Nørresundby har eksisteret i mange år, og derfor har vi masser af erfaring at trække på. Vores tilfredse kunder kan skrive under på, at vi ved, hvordan man svinger malerpenslen båden indendørs og udendørs. 

Vores services består for eksempel af: 

  • Tapetopsætning
  • Bygningsmaling
  • Maling af loft
  • Sprøjtemaling
  • Maling af vægge
  • Maling af facade
  • Og mange andre maleropgaver

Ingen opgave er for stor eller lille. Hvis du er i tvivl, om vi kan hjælpe dig, så giv os et kald – vi kan med garanti finde en god løsning til dig. 

Dit malerfirma i Nordjylland

Vi har opbygget en stor og stabil kundekreds i vores malerfirma. Som maler i Nørresundby ved vi, hvordan man takler selv de mest krævende opgaver.

Vi bruger kvalitetsmaling, de mest moderne redskaber og kvalitetssikre malerteknikker, så hver eneste opgave bliver udført til perfektion. 

Lad os tage en snak i dag

Når du kontakter Bakholm Malerforretning, står vi klar til at give gode råd og vejledning til din maleropgave. Det koster ikke en krone at tale med os, og så er det fuldkommen uforpligtende. 

Har du spørgsmål vedrørende vores ekspertise, typer af maleropgaver eller i forhold til vedligeholdelse, så kan vi hjælpe dig godt på vej. Giv os et kald, eller skriv til os på mail, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig som din maler i Nørresundby.

maler - Nørresundby - Bakholm Malerforretning - DSC 3096 - Maler - Nørresundby

Tag kontakten

Vi kan altid give et konkurrencedygtigt tilbud på dine maleropgaver, med kvalitet i højsæde og førsteklasses materialer.