Maler – Hjørring

Din maler i Hjørring – Bakholm Malerforretning

Trænger stuen, køkkenet eller soveværelset til en kærlig hånd? Måske er facaden på dit hus begyndt at se lidt trist ud? Hos Bakholm Malerforretning udfører vi malerarbejde i hele Nordjylland. Vi klarer renoverings- og maleropgaver både i privaten, til erhverv og i boligforeninger.

Overlad din maleropgave til os som din maler i Hjørring – vi garanterer dig professionelle resultater hver gang!

Kvalitetssikkert malerarbejde i Hjørring

Vi vil gerne være din foretrukne maler i Hjørring. Hos Bakholm Malerforretning har vi et erfarent team af faglærte malere med mange års erfaring bag sig. Vi  har fokus på kvalitet, detaljer og god kundekontakt, så du kan stole på, at din maleropgave altid er i trygge hænder.

Med os som din maler i Hjørring kan vi tilbyde:

  • Indvendigt malerarbejde
  • Maling af  vægge
  • Maling af loft
  • Udvendigt malerarbejde
  • Tapetopsætning
  • Sprøjtemaling
  • Og meget mere

Et resultat, du kan være stolt af

Hos vores malerfirma i Hjørring er alle kunder lige vigtige. Uanset om du skal have malet lister i stuen eller have malet hele facaden på din boligforening, så møder vi dig i øjenhøjde, laver klare aftaler og fastlægger en god pris.

Vi værdsætter altid god kommunikation, når vi udfører malerarbejde i Hjørring og omegn. Derfor håndterer vi alle opgaver professionelt og med fokus på dine ønsker.

Kontakt os i dag

Som maler i Hjørring bryster vi os af altid at overholde aftaler og udføre vores arbejde til perfektion. Hvis du mangler en malermester i Hjørring til dine projekter, så hold ikke igen med at kontakte os. Vi sidder klar til at besvare alle dine spørgsmål. Du kan også ringe til os hos Bakholm Malerforretning og få  et uforpligtende tilbud på din maleropgave i dag. Det vigtigste for os er, at du bliver tilfreds med vores malerarbejde i Hjørring. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan hjælpe dig med din maleropgave!

maler - hjørring - Bakholm Malerforretning - DSC 3096 - Maler - Hjørring

Tag kontakten

Vi kan altid give et konkurrencedygtigt tilbud på dine maleropgaver, med kvalitet i højsæde og førsteklasses materialer.