Maler – Frederikshavn

Din maler i Frederikshavn – Bakholm Malerforretning

Som maler i Frederikshavn står vi klar til at udføre selv de mest krævende maleropgaver for dig, og vi garanterer et perfekt resultat hver eneste gang.

Hos Bakholm Malerforretning er vi stolte af, at kunne levere professionelle malearbejde i hele Nordjylland. Hvis du leder efter det bedste malerfirma i Frederikshavn, så er det os, som du skal kontakte.

Topkvalitet med vores malerfirma

Du skal altid gå efter professionalisme, når du vælger et malerfirma – og det kan vi garantere dig! Som din maler i Frederikshavn har vi flere års erfaring bag os, og derfor kan vi sikre dig, at kvaliteten altid er i top. 

Vi kan tilbyde dig: 

  • Tapetopsætning
  • Maling af loft
  • Bygningsmaling
  • Maling af vægge
  • Sprøjtemaling
  • Og mange andre maleropgaver

Intet er for stort eller småt for os. Så uanset om du skal have malet børneværelset eller have klaret en helt ny facademaling, så er det os hos Bakholm Malerforretning, som du skal kontakte.

Bred erfaring med mange kunder 

Hos Bakholm Malerforretning er vi din malermester i Frederikshavn. Vi har gennem tiden hjulpet mange tilfredse kunder både hjemme i privaten, i erhvervslivet og i det offentlige. 

Vores malerfirma i Frederikshavn bryster sig af stor professionalisme, punktlighed, god kundekontakt og lave priser. Vores tilfredse kunder kan skrive under på, at vi som din maler i Frederikshavn leverer uovertruffen kvalitet ved hver eneste maleropgave.

Ring til os, og lad os tage en snak i dag

Har du spørgsmål vedrørende din maleropgave? Vil du gerne vide mere om vores ekspertise eller priser? Hvis du bor i Nordjylland, så er os, du skal have fat i som din maler i Frederikshavn.

Ring til os, eller send en mail, og lad os tage en uforpligtende snak om din maleropgave i dag. I fællesskab skal vi nok finde den bedste løsning til den bedste pris.

maler - frederikshavn - Bakholm Malerforretning - DSC 3096 - Maler - Frederikshavn

Tag kontakten

Vi kan altid give et konkurrencedygtigt tilbud på dine maleropgaver, med kvalitet i højsæde og førsteklasses materialer.