Maler – Brønderslev

Din maler i Brønderslev – Bakholm Malerforretning

Er du på udkig efter en dygtig maler i Brønderslev? Så skal du kontakte os hos Bakholm Malerforretning. Vi er eksperter i både indendørs og udendørs malerarbejde i Brønderslev og omegn. 

Uanset om du skal bruge en maler i Brønderslev til simple maleropgaver indendørs eller den helt store facaderenovering, så kan du stole på, at vores malerfirma kan klare opgaven til perfektion.

Ingen opgave er for stor eller for lille

Du kan regne med at vores malerfirma i Brønderslev altid stiller op med fagudlærte malere med mange års erfaring bag sig. Vores faglighed er altid i orden, og vi udfører alle maleropgaver, store som små, med fokus på den højeste kvalitet.

Vi kan for eksempel udføre opgaver som:

  • Facademaling
  • Tapetopsætning
  • Indendørs maling
  • Maling af loft
  • Sprøjtemaling
  • Og meget mere

Hvis du har en specifik maleropgave, så ring til os og få et tilbud – vi kan med garanti finde den rigtige løsning som din maler i Brønderslev.

Førsteklasses kundeservice

Som kunde i vores malerfirma kan vi tilbyde dig fremragende malerarbejde og god kundeservice. Hvis du mangler inspiration til, hvad du kan opnå med dit projekt, så skal vores malere i Brønderslev nok hjælpe dig godt på vej. 

Når vi er færdige med malerarbejdet, kan vi også rådgive dig i forhold til rengøring og vedligeholdelse, så malingen holder i mange år.

Professionelt malerarbejde til overkommelige priser

Alle maleropgaver er unikke, og derfor er vores priser det også. Ring til din maler i Brønderslev, og fortæl os om dit vision ­– så finder vi en god pris til dig. 

Hvis du ønsker et professionelt malerarbejde til en overkommelig pris, så skal du kontakte vores malerfirma i Brønderslev. Ring til os i dag, og få et uforpligtende tilbud på din opgave, så du hurtigst muligt kan få løst din maleropgave.

maler - brønderslev - Bakholm Malerforretning - DSC 3096 - Maler - Brønderslev

Tag kontakten

Vi kan altid give et konkurrencedygtigt tilbud på dine maleropgaver, med kvalitet i højsæde og førsteklasses materialer.