Maler – Løkken

Din maler i Løkken – Bakholm Malerforretning

Har stuen brug for en ny klat maling? Mangler hele husfacaden et nyt lag? Måske har du bare brug for malerrådgivning i forhold til et gør-det-selv-projekt? Uanset hvad du har brug for, så kan vi hos Bakholm Malerforretning hjælpe dig på rette vej!

Vi udfører store og små maleropgaver for private, virksomheder og boligforeninger. Vi har base i Nordjylland, og vi kører gerne ud til dig som din maler i Løkken og omegn.

Hvad kan vi hjælpe dig med?

Vi har bred erfaring med mange forskellige typer maleropgaver. Vores ekspertise spænder over en bred vifte af kompetencer som for eksempel:

  • Udvendig maling
  • Indvendig maling
  • Opsætning af tapet
  • Sprøjtemaling
  • Maling af loft
  • Og meget mere

Vi vægter kvalitet højt, når vi rykker ud som maler i Løkken og omegn. Derfor kan du trygt kontakte os for hjælp.

Vi kører ud til dig i Nordjylland

Hvis du er bosiddende i Nordjylland, så kører vi med glæde ud til dig. Du kan få besøg af en maler i Blokhus, en maler i Lønstrup eller en maler i Løkken og omegn.

Når du bestiller en maler fra Bakholm Malerforretning kan du forvente konkurrencedygtige priser og gode tilbud. Ingen opgaver er ens, og derfor afhænger vores priser naturligvis af omfanget på opgaven. Men bare rolig, vi skræddersyr altid et godt tilbud til dig!

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Lad os starte med en snak. Vi vil gerne høre mere om din maleropgave og i fællesskab finde en god løsning. Vores dygtige malere i Løkken skræddersyr den bedste løsning og pris til dig.

Vi vil gerne høre mere om dine tanker og ideer, så hold ikke igen med at ringe til os, så vi kan komme i gang med din maleropgave.

Ring til os, eller send en mail, og lad os starte samarbejdet i dag – vi ser frem til at høre fra dig!

maler - Løkken - Bakholm Malerforretning - DSC 3096 - Maler - Løkken

Tag kontakten

Vi kan altid give et konkurrencedygtigt tilbud på dine maleropgaver, med kvalitet i højsæde og førsteklasses materialer.