Maling af facade for private og erhverv i høj kvalitet​

Har du behov for hjælp til maling af facade? Hos Maler Poul Erik Larsen kan vi være behjælpelige med facademaling for både private og erhverv, og vi har især mange kunder i Nordjylland såsom fra Løkken og Hjørring. Skal du eksempelvis have hjælp til maling af hus, hvad enten det er indvendig eller udvendig maling, er du kommet til det helt rette sted. 

Vi er et 15 år gammelt firma, men har erfaring i branchen siden 1979. Hos os er du derfor garanteret høj kvalitet, og herudover tilbyder vi rådgivning og vejledning til alle vores kunder.

Giv dit hus et helt nyt look ved at male facaden. Der findes mange muligheder, og grundet vores rige erfaring kan vi med garanti være behjælpelige med lige præcis din opgave.

Maling af facade - hvornår?

Fordelen ved at vælge en professionel maler til maling af facade er blandt andet, at man kan vide sig sikker på, at arbejdet bliver udført ordentligt, og at det holder, som det skal. Men hvornår ved man, at en bygning har brug for maling af facade? Begynder du at opdage skader på facaden, og fremstår den ikke længere indbydende og ny, kan det være en god idé med en facademaling.

I den forbindelse bør du lægge mærke til, om facaden slår revner eller lignende. Facademaling giver bygningen et nyt look, og det giver desuden facaden længst mulig holdbarhed.​ Det er en forholdsvis billig måde at give bygningen nyt liv på, og skal du sælge dit hus, eller ser facaden nedslidt ud, bør du bestemt overveje det. Vi tilbyder maling af facade til en konkurrencedygtig pris.

​Kontakt os for et godt tilbud

Søger du fordelagtige priser på maling af facade, er vi de rette at kontakte. Vi hjælper både private og erhverv, og herudover har vi rig erfaring i branchen, hvorfor vi kan hjælpe med stort set alle opgaver. 

Vi vægter den høje kvalitet, hvad enten du skal have malet dit hus indvendigt eller udvendigt, og vi tilbyder desuden professionel rådgivning.

Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, 

skal du være mere end velkommen til at kontakte os på telefon 

40 61 97 40 eller sende en besked til e-mail bakholmmalerforretning@live.dk.​

Bliv kontaktet omkring ​din opgave

Vi er altid klar på den opgave du sidder med, vi har mange års erfaring med malerarbejde.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

+30 års erfaring

Kvalitetsbevidst maler 

"Kvalitet, punktlighed, svartid, værdi"

- Henrik Vegeberg

✩ ✩ ✩ ✩ ✩

Vurderet 5 / 5 stjerner ud fra mere end 4 anmeldelser fra Google

​​

Konkurrencedygtige priser

Fandt du ikke, hvad du ledte efter?

Vi kører ud i hele Nordjylland

Malerarbejde udføres både ud- og indvendig i Hjørring, Vrå, Tårs, Lønstrup, Løkken, Pandrup, Saltum, Blokhus, Aabybro, og Grønhøj.

​FøLg med på facebook

​Følg os på facebook hvor vi løbende ligger billeder op af vores projekter

Maler Poul Erik Larsen​  -  Løkkensvej 600, ​9480 Løkken  -  CVR: 27654703  -  Tlf.: 40 61 97 40  -  E-mail: bakholmmalerforretning@live.dk